kthehu

[rev_slider alias=”homepage-1″]

HISTORIKU I GAZIT

Shfrytëzimi i gazit në Shqipëri për përdorim industrial daton në vitin 1963, periudhë kur shtrirja e gazit të kondesuar në Bubullimë (Kallm) është vënë në punë.

OBJEKTIVAT

Shoqëria “Albgaz” Sh.a. gjatë periudhës 2017- 2018 do të angazhohet për të realizuar objektiva dhe detyra në këto drejtime kryesore:

AKTIVITETI I SHOQËRISË

Objekti kryesor i aktivitetit të Shoqërisë Albgaz Sh.a. është të ofroj gaz natyror nëpërmjet rrjetit të trasmetimit, shpërndarjes, depozitimit dhe të impiantit të gazit natyror.

MISIONI

Albgaz Sh.a. është një shoqëri aksionere me 100% të aksioneve të zotëruara nga shteti shqiptar. Selia qëndrore e kompanisë ndodhet në qytetin e Tiranës, gjithashtu kompania ka një zyrë përfaqësimi në qytetin e Fierit.

Më shumë

Qëndroni të informuar!

Na kontaktoni dhe dërgoni e-mail, si dhe na ndiqni në rrjetet tona sociale!

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian